In cat timp se poate construi o hala

5/5 - (7 votes)

Exista mai multe modele de hale metalice ce pot fi construite si in functie de acestea va varia si timpul de executie. Este lesne de inteles ca o hala mai mica se va ridica intr-un timp mai scurt decat o hala foarte mare. Un avantaj pe care il au halele metalice comparativ cu cele clasice este viteza de ridicare. Alegand halele noastre Mafosteel, beneficiati de o vasta experienta pe care o avem in domeniu. halele de productie pe care le comercializam sunt proiectate tinand cont de specificatiile pe care le are fluxul tehnologic dorit. De foarte multe ori se poate spune ca viteza de constructiei a halei de prouctie este rapida, insa cat de mult dureaza de fapt pentru ca hala sa fie finalizata.

Etapele constructiei unei hale de productie

O hala se va construi respectand urmatoarele etape:

 • Proiectarea halei – zona de fundatie si suprastructura
 • Obtinerea autorizatiilor necesare
 • Comanda materialelor
 • Productia elementelor de constructie
 • Realizarea fundatiei
 • Livrarea materialelor pentru constructie
 • Montajul halei

Ce influenteaza timpul de executie a unei hale?

Sunt mai multi factori care influenteaza timpul de executie si va trebui sa ii luati in calcul pentru a intelege de ce se obtine un anumit timp de executie:

 • Marimea – in mod normal, structurile care sunt mai mari au nevoie de mai mult timp decat structurile mici.
 • Complexitatea – structurile care sunt mai simple vor fi in mod evident mai rapid de construit. Proiectele care sunt personalizate vor necesita si mai mult timp pentru a fi construite.
 • Echipa – cu cat cei care se ocupa de ridicarea halei sunt mai bine pregatiti, cu atat va fi mai putin timpul pentru a ridica o hala de productie.
 • Experienta – cu orice altceva, in domeniul constructiilor halelor de productie va fi necesara foarte multa experienta. Noi avem o echipa proprie care se va ocupa de astfel de hale pentru ca rezultatele sa fie bune si obtinute intr-un timp foarte scurt.

Ce avantaje ofera construirea unei hale?

In primul rand vei avea mai putine intarzieri. Cu cat este mai lung proiectul de constructie, cu atat va fi mai mare sansa de a intarzia costisitor legat de alti factori. O hala metalica este mai usor de construit in comparatie cu alte sisteme.

Un alt aspect la fel de important este faptul ca se vor reduce riscurile. Cu cat timpul este mai mic, cu atat veti cheltui mai utin pentru primele de risc ale echipei.

De asemenea, veti obtine un depozit la cheie. Cu cat hala de productie se construieste mai repede, cu atat mai curand veti incepe sa produceti si astfel sa va armotizati investitia. Prin urmare, este foarte important sa luati in calcul si acest aspect, pentru a obtine rapid optimizarea costurilor.

Accesul la terenul de lucru se face foarte usor. Mafosteel se ocupa de instalarea halelor cu ajutorul unor camioane usoare care transporta utilajele necesare si toate celelalte elemente constructive. Este important insa ca locatia sa ne ofere acces astfel incat sa putem ajunge la ea cu materialele de constructie.