Hale Agricole

hale agricole

De ce noi?

Cauti cele mai bune servicii pentru construire hale agricole ? Suntem alaturi de tine cu o echipa de specialisti care sa te ajute sa obtii cele mai bune astfel de constructii. Activam in acest domeniu de foarte mult timp iar din echipa noastra fac parte doar persoane cu experienta, care au mai realizat si in trecut astfel de proiecte si care sunt pregatite sa implementeze orice tip de proiect. De asemenea, halele pe care le construim sunt insotite si de consultanta gratuita pentru a determina tipul corect de constructie si particularitatile acesteia.

De ce ai nevoie de o hala metalica agricola?

Produsele agricole trebuie sa fie depozitate intr-un mediu conform standardelor in vigoare pentru a putea fi valorificate. O hala metalica agricola este cea mai buna solutie in sensul acesta si reprezinta o alegere optima pentru toti cei care activeaza in domeniul agricol. In plus, halele sunt spatii in care poti sa prelucrezi aceste produse agricole, in subproduse sau chiar in produse finite, daca ai benzi de prelucrare si ambalare. Toate aceste echipamente pot fi puse cu usurinta intr-o hala metalica, loc in care vor putea sa isi desfasoare activitatea si angajatii. Daca ai nevoie doar de o hala pentru depozitare produse agricole atunci spatiul poate sa nu fie compartimentat, insa daca vorbim despre o hala de uz agricol care sa implice mai multe operatiuni, atunci cu siguranta ai nevoie de un spatiu gandit mai amplu, iar noi suntem aici pentru a te ajuta.

hala depozitare cereale

"Suntem focusati pe viteza si preturi bune"

Cat costa o hala de uz agricol?

Pretul pentru realizarea proiectului si constructia unei hale de uz agricol poate varia in functie de mai multe aspecte importante. Conteaza dimensiunile halei, compartimentarea spatiului si modul in care spatiul trebuie racordat la utilitati, dar si zona de amplasare si toate lucrarile aferente unei contructii cat mai trainice. La toate acestea se adauga costul materialelor, dar si costul operatiunilor speciale, daca sunt necesare, asa cum sunt operatiunile de asanare a terenului, nivelarea terenului sau consolidarea terenului.

 De aceea, nu putem comunica un pret fix inainte de a discuta despre proiectul ce urmeaza a fi implementat si inainte de a stabili toate detaliile, astfel incat pretul pe care il comunicam sa fie unul corect.

Echipa noastra de specialisti in domeniul halelor metalice vor evalua rapid, pe masura ce discuta cu clientul fiecare detaliu care ar putea influenta pretul si va oferi inclusiv sugestii pentru ca proiectul sa fie cat mai relevant pentru activitatea desfasurata in interior.

hala agricola
5/5 - (17 votes)