Fundatie hala din otel, optiuni disponibile

5/5 - (9 votes)

Indiferent daca alegeti o hala metalica intr-o apa sau un model mai complex este important sa stiti cum se va face fundatia astfel incat hala sa reziste cat mai mult si sa fie poarte stabila. Nu va faceti griji cu privire la modul in care va functiona santierul in momentul in care Mafosteel se ocupa de ridicarea halei metalice. Fundatiile pentru fabrica sau atelierul pe care il construiti sunt realizate cu excavare minima, dar vor avea o foarte mare stabilitate. Metoda pentru fundatie va depinde foarte mult de natura terenului de fundare. Tinand cont de acest lucru urmeaza sa selectam mai multe fundatii.

Fundatii izolate de beton pentru o hala metalica intr-o apa

Terenul are o buna capacitate portanta? Aceasta este o veste buna. Echipa noastra va pregati planurile pentru fundatii avand in vedere toate caracteristicile terenului si pentru a determina unde se vor amplasa blocurile de beton. Lucrul acesta urmeaza sa garanteze ca hala metalica este amplasata corect pe fundatii care sa garanteze o rezistenta de cateva zeci de ani.

Infromatiile despre cat de portant este solul se vor obtine din documentele facute de arhitect si din planurile pe care le veti obtine de la primarie, respectiv de la directia de cadastru daca este cazul. Articol despre autorizatie de constructie

Ancore chimice sau suruburi conexpand

O alta varianta de a face fundatia este cu ancore fixe si suruburi conexpand. Atelierul sau fabrica se pot face pe o podea din beton? In acest caz vom instala suruburile conexpand sau ancorele chimice. Este ieal sa nu aveti podeaua de beton deja turnata. Prin urmare, contactati-ne inainte astfel incat in momentul in care va oferim consultanta si instructiuni sa va spunem deja ce avem de facut. Astfel, se garanteaza impermeabilitatea foarte buna. Exista deja podeaua din beton? Nu se intampla nimic! Intr-o astfel de situatie, echipa noastra de specialisti va gasi cea mai potrivita solutie astfel incat sa realizam corect fundatia.

Fundatia cu ancole pentru halele metalice

In cazul in care vrei sa construim o hala foarte spatioasa si cu o deschidere mare, echipa noastra este cea care va oferi si ancorele filetate si sabloanele metalice pentru o extrem de buna trasare. Planul de constructie care este deja realizat indica locurile in care trebuie sa fie puse toate fundatiile de beton si respectiv nacorele deci vom avea cu siguranta un punct de plecare, iar echipa noastra va gasi locurile potrivite de ancorare.

Fundatie cu blocuri de beton

Hala pe care o construiti trebuie sa fie finalizata rapid? Vreti sa executati fundatia pe timpul iernii? In acest caz, echipa noastra se va ocupa de ridicarea halei pe blocuri de fundatii care sunt prefabricate. Lucrarile minime pentru fundatie si stabilitatea maxima sunt doua avantaje pe care specialisti nostri le vor obtine cu pricepere. Este important sa luati in calcul toate detaliile astfel incat sa obtineti cele mai bune rezultate, gandindu-va sa obtineti rezistenta si stabilitate pe termen lung, astfel incat sa puteti folosi hala metalica pentru cat mai mult timp. Alegand fundatia corecta va veti amortiza investitiile in timp.