Ce garantie se ofera pentru halele Mafosteel?

5/5 - (4 votes)

Construim hale durabile, pe care sa va puteti baza pentru mult timp fara probleme. Materialele din care sunt construite halele pe care le comercializam si le instalam sunt de buna calitate, special proiectate pentru a face fata unui numar mare de utilizari intensive. Mai multe detalii pot fi gasite in paginile noastre de servicii si produse.

Garantie extinsa pentru halele pe care le comercializam

Clientii Mafosteel beneficiaza de garantie pentru materiale cuprinsa intre 2 si 10 ani in functie de elementul component. Pentru structurile metalice, compania noastra isi asuma responsabilitatea pentru toata durata de viata a constructiei.

Din experienta, stim ca structurile galvanizate pe care le proiectam se comporta excelent. Astfel, inclusiv in Romania putem sa exemplificam structuri care au 20 de ani sau chiar mai mult si care nu au fost afectate de trecerea timpului.

Utilizam materiale de calitate pentru fiecare element component al unei hale

Pentru elementele componente ale halelor metalice, utilizam materiale premium, proiectate special pentru a rezista trecerii timpului. Modul in care sunt tratate elementele componente face ca aceste materiale sa reziste la coroziune, la contactul prelungit cu soarele si la sezoanele cu intemperii.

De asemenea, garantia pe care o oferim vine in ajutorul tuturor posesorilor de hale care le achizitioneaza de la noi, astfel incat ori de cate ori apar probleme sa putem interveni la timp, pentru ca hala sa fie din nou in conditii optime de utilizare.

Astfel, posesorii de hale metalice pot sa le utilizeze cu incredere, pentru toate operatiunile la care sunt necesare, fara sa isi faca griji cu privire la eventualele probleme ce pot sa apara in timp cu ele. Uzura este limitata datorita modulul in care elementele componente sunt proiectate de echipa noastra.

Hale metalice pentru toate tipurile de utilizari

Indiferent de modul in care intentionati sa utilizati halele metalice, atunci cand selectati corect materialele componente si utilizati halele conform recomandarilor, sunteti protejati de garantia extinsa pe care o oferim. Halele metalice pot servi pentru numeroase scopuri, de la depozite si pana la locuri pentru benzi de asamblare sau chiar spatii de birouri pentru logistica, iar configurarea lor depinde in mare masura de modul in care vor fi folosite.

Alegeti de fiecare data rational tipul de hala de care aveti nevoie astfel incat sa o utilizati corespunzator. Ganditi in perspectiva si luati in calcul eventualele modificari ce pot avea loc in timp, astfel incat hala sa fie pregatita pentru o eventuala extindere a activitatilor din interior.