Ce dimensiune are hala? Se poate extinde ulterior?

Rate this post

Sunteti interesat de serviciile mafosteel de constructie hala metalica si nu stiti care este dimensiunea potrivita pentru o hala sau daca o veti putea extinde ulterior? Va oferim toate raspunsurile de care aveti nevoie astfel incat sa determinati ce tip de hala vi se potriveste si care ar fi varianta optima pentru activitatea pe care intentionati sa o desfasurati. Desi majoritatea modelelor de hala metalica au posibilitatea de a fi extinse, in realitate totul depinde si de conditiile din teren si de spatiul pe care se afla hala metalica, acesta fiind si motivul pentru care este important sa analizati rational proiectul pe care intentionati sa il implementati.

Dupa constructie hala metalica aceasta poate fi extinsa?

De la un numar mic de utilaje dintr-un atelier si pana la o gama larga de utilaje amplasate intr-o hala de productie, halele pot fi extinse, asa cum am spus si mai sus daca terenul permite acest lucru. Halele pe care le oferim, pe strucutura de otel galvanizat ofera varianta potrivita pentru fiecare client in parte, pentru ca sunteti cel care va decide de la inceput dimensiunile halei. Daca afacerea se extinde, este lesne de inteles ca si atelierul va trebui sa se dezvolte, de aceea este ideal sa ganditi in perspectiva si sa alegeti daca nu hala potrivita din prima, macar terenul pe care o veti instala, astfel incat sa aveti suficient spatiu pentru noile modificari.

Constructie hala metalica mica

Halele standard de la Mafosteel au o gama larga de dimensiuni si veti putea gasi inclusiv hala potrivita unui atelier ceva mai mic. In gama noastra de servicii de produse veti gasi de fiecare data solutia potrivita. In cazul in care ulterior aveti nevoie de spatiu, puteti apela din nou la echipa noastra pentru a extinde hala metalica. De asemenea, puteti achizitiona inca de la inceput o hala metalica mai lata, mai lunga sau mai inalta, in functie de nevoile pe care activitatea din interior le implica.

Constructie hala metalica de dimensiuni mari

Trebuie sa implementati un atelier industrial intr-una dintre halele pe care vi le punem la dispozitie? Aveti nevoie de o hala mare, din otel, cu deschidere larga, uneori care sa depaseasca 35 de metri? Vrei o hala mai mare de atat? Mafosteel va ofera hale cu dimensiuni mar, atat pe lungime cat si pe inaltime, fara sa fie redusa stabilitatea sau siguranta.

Constructie hala metalica cu posibilitatea de extindere

In cazul in care intentionati sa larginiti hala metalica pe care ati configurat-o deja. Datorita sistemului nostru de constructie cu proiectare smart, veti putea sa obtineti rapid extinderea necesara. Acest lucru va permite sa conectati mai multe hale intr-un singur atelier sau sa faceti alte extinderi necesare. Asa cum am spus si mai sus este foarte important sa selectati corespunzator terenul pentru a avea suficient de mult spatiu pentru a face extinderi. Recomandarea noastra este sa ganditi in perspectiva inainte de a achizitiona un teren si inainte de a demara un proiect astfel incat sa luati in calcul toate variantele pe termen lung.