Cat de repede se construieste hala industriala?

Rate this post

Indiferent daca aveti nevoie de hale industriale utilaje sau hale pentru ateliere mafosteel , respectiv pentru depozitare, timpul de executie joaca un rol foarte important in determinarea succesului unei constructii.  Timpul in care hala metalica va fi gata influenteaza foarte mult productia si, cu cat timp veti ajunge mai repede sa utilizati hala, cu atat veti putea relua mai rapid activitatile. Mafosteel va ofera garantia productiei si motajului rapid, astfel incat timpul sa fie optimizat in favoarea dumneavoastra.

Un timp rapid pentru hale industriale utilaje

Imediat ce stabilim toate datele proiectului echipa noastra se va ocupa de fiecare etapa si rapid astfel incat hala sa fie gata in timp record. O hala din otel galvanizat va fi gata in numai cateva saptamani. Spre exemplu, o hala de aproximativ 600 mp va fi gata in cel mult 4 saptamani. Astfel, va fi foarte usor sa obtineti cele mai bune rezultate si sa reluati activitatea cat mai curand sau sa demarati activitatea daca sunteti la inceput de drum.

Garantia unui timp scurt pentru executie hale industriale

Garantam un timp scurt datorita echipei de specialisti cu care lucram dar si datorita modului in care fiecare element component al halei este realizat. Avem o gama larga de hale standard care sunt studiate cu atentie si gandite special pentru a fi implementate rapid. Productia si ridicarea sunt efectuate de catre echipa noastra cu foarte mare atentie la structura stabilita si deja cunoscuta. Prin urmare, avem controlul asupra tuturor operatiunilor pe care trebuie sa le facem pentru a ridica hala pe care o comandati, astfel incat sa oferim un timp scurt de executie.

Servicii proiectate cu atentie asupra timpului de executie hale industriale

Pentru ca detinem controlul asupra fiecarei etape de constructie, controlam si tot procesul de productie. Asta inseamna ca nu exista furnizori si etape intermediare care ar putea incetinit timpul de executie si care ar putea face ca proiectele sa nu fie gata la timpul preconizat. Prin urmare, construirea unei hale de otel va avea nevoie de doi constructori, un camion usor si o macara, iar operatiunile sunt simple tocmai pentru a diminua timpul. Fiecare sectiune de otel este asamblata imediat datorita tuturor componentelor care urmeaza sa se imbine perfect. In plus, pentru o fundatie de buna calitate se vor face lucrari minime astfel incat sa se garanteze stabilitatea. Prin urmare, nu doar veti obtine un timp mai scurt de executie ci si economie.