Care hala este potrivita pentru depozitul sau fabrica dvs.?

Rate this post

In momentul in care trebuie sa construiti o hala metalica de cele mai multe ori veti cauta hala metalica pret mp, dar este important sa stiti ca pretul unei hale metalice variaza in functie de mai multe aspecte si nu este unul standard. Doua hale de aceeasi dimensiune pot sa aiba preturi diferite in functie de mai multe aspecte constructive.

Indiferent de suprafata zonei de depozitare sau de productie, Mafosteel poate sa va ofere o hala corespunzatoare. De asemenea, luati in calcul si faptul ca hala metalica se poate extinde pe masura ce se dezvolta afacerea dvs. Hala poate fi extinsa atat pe lungime cat si pe latime, oricat de mult este necesar.

Hale proiectate special pentru IMM-uri

In gama noastra de hale veti gasi produse din otel galvanizat care au suprafete mai mici si care au dimensiunea ideala pentru o productie specifica unui IMM. Sistemul de constructie care este pre proiectat poate sa va ofere hale de toate dimensiunile. Prin urmare, in cazul in care aveti nevoie de o hala de dimensiuni mici, veti gasi cu siguranta tot ce va trebuie in gama noastra de produse. Tot ce trebuie sa faceti este sa stabiliti de la bun inceput care sunt nevoile pe care le aveti initial si cum estimati ca se vor modifica acestea in timp.

Hale metalice industriale proiectate pentru fabrici

Un depozit industrial sau o hala de productie sunt ceva mai mari decat variantele pentru IMM-uri. Prin urmare avem la Mafo steel hale care va pot oferi spatiul de care aveti nevoie. De asemenea, va fi mult mai usor sa acoperiti mii de metri patrati fara sa reduceti functionalitatea spatiului. In perioada indelungata de experienta, avem numeroase hale mari construite de catre noi si care inca sunt pe teren, rezistand conditiilor de mediu si meteorologice.

Hale metalice industriale care se dezvolta odata cu afacerea

Uneori este posibil ca initial sa cumparati o hala care are un spatiu mic pentru ca atat va trebuia la momentul respectiv. Ulterior, este foarte posibil sa aveti nevoie de mai mult spatiu. In acest sens se poate apela la extinderea halei de depozitare sau de productie care se va face foarte usor datorita sistemelor noastre de constructie deja proiectate. Lucrul acesta va permite sa combinati mai multe hale intr-o singura fabrica ce are productie mai mare. Prin urmare, nu ar trebui sa va faceti griji in momentul in care nu stiti ce sa alegeti de la inceput pentru ca veti putea extinde usor hala.

Un alt aspect foarte important este sa alegeti terenul pe care intentionati sa puneti hala, luand in calcul si varianta ca veti putea sa va extindeti mai departe. Daca halele se pot extinde cu usurinta pentru ca sunt facute de asa natura incat sa permita dezvoltarea ulterioara, in cazul in care terenul nu este potrivit si nu mai aveti loc, nu va putem ajuta pentru ca nu veti obtine avizele de constructie. De aceea, se poate spune ca alegerea terenului este primul si cel mai important pas inainte de a cumpara o hala.